Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Amstelring/OsiraGroep neemt huishoudelijke hulpen TSN over

Medewerkers huishoudelijke hulp van TSN Thuiszorg in Amsterdam komen in dienst van Amstelring/OsiraGroep Huishoudelijke Hulp BV. TSN Thuiszorg heeft per 1 februari 2012 niet langer een gunning om huishoudelijke hulp te verlenen in de gemeente Amsterdam.
Amstelring/OsiraGroep neemt huishoudelijke hulpen TSN over

Het gaat om vijfhonderd mensen. De overgenomen thuishulpen houden hun huidige salarisschaal, rechten en plichten, arbeidsvoorwaarden en aantal contractsuren.

Cliënten

Uitgangspunt is dat medewerkers hun eigen cliënten behouden. Wanneer de cliënt ervoor kiest om over te stappen naar Amstelring/OsiraGroep, hoeft hij of zij niets te doen om de eigen medewerker te houden. TSN geeft de cliëntgegevens door aan Amstelring/OsiraGroep en daarmee wordt de overstap ook bij de gemeente administratief geregeld. Kiest de cliënt ervoor om vanaf 1 februari 2012 de hulp bij het huishouden van een andere organisatie dan Amstelring/OsiraGroep te ontvangen, dan moet de cliënt contact opnemen met de thuiszorgaanbieder van zijn keuze om deze overstap persoonlijk te regelen. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Diakonie neemt huishoudelijke hulp Amstelland over

Huishoudelijke hulp krijgt les in signaleren

SCP rekent op 1,5 miljard voor huishoudelijke hulp

Vérian stopt met huishoudelijke hulp

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.