Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Anita Arts voorzitter raad van bestuur Flevoziekenhuis

Marit van Os
Anita Arts is de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van het Flevoziekenhuis. Na het vertrek van Jeltje Schraverus op 24 januari bestaat de raad van bestuur voortaan uit 2 leden. Naast Anita Arts is Co’tje Admiraal lid van de raad van bestuur. Zij traden beiden per 1 maart 2012 al toe tot de raad van bestuur.
Anita Arts voorzitter raad van bestuur Flevoziekenhuis

Per 1 januari 2012 is de topstructuur van het Flevoziekenhuis herzien. De directielaag is komen te vervallen. De verantwoordelijkheid is lager in de organisatie komen te liggen. Hiervoor zijn Eenheden voor een Verantwoord Resultaat (EVR) gevormd, met een medisch specialist als voorzitter, ondersteund door een bedrijfsleider. Deze EVR’s vallen rechtstreeks onder de raad van bestuur.

CV
Anita Arts was voor haar komst naar het Flevoziekenhuis lid van de raad van bestuur van het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis. Dezelfde functie bekleedde zij gedurende 4 jaar bij ProRail. Co’tje Admiraal was directeur / eigenaar van organisatieadviesbureau On Speaking Terms. Zij was tot 2009 als gynaecoloog verbonden aan het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.