Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Anne-Marie Laeven-De Boer weer naar Berenschot

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Anne-Marie Laeven-De Boer is 1 december 2016 aan de slag gegaan bij adviesbureau Berenschot. Ze werkte er al eerder van 2005 tot 2009.
Berenschotportret_Anne-Marie_Laeven_450.jpg
Anne-Marie Laeven-De Boer - Foto: Berenschot

Laeven-De Boer werkte de afgelopen jaren in het UMC Utrecht. Ze was verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de divisie Kinderen, Wilhelmina Kinderziekenhuis en het Juliuscentrum voor eerstelijnsgeneeskunde en gezondheidswetenschappen. Het laatste jaar was ze lid van de raad van bestuur van het Trimbosinstituut.

Terug naar Berenschot
Bij Berenschot, waar Laeven-De Boer al eerder heeft gewerkt van 2005-2009, gaat ze zich als senior managing consultant richten op ziekenhuizen en ggz-instellingen.  En dan met name hoe zij de zorg goed organiseren met een gezonde bedrijfsvoering.

Personalia
Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen. >> Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.