Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Annelies Dalman nieuwe voorzitter medische staf GHZ

Annelies Dalman, neuroloog, is vanaf 18 maart 2013 voorzitter van de Vereniging Medische Staf van het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ). Zij volgt KNO-arts Jim Kemper op.
Annelies Dalman nieuwe voorzitter medische staf GHZ

De Medische Staf van het Groene Hart Ziekenhuis wordt gevormd door circa 135 specialisten. Annelies Dalman stelt zich ten doel om de nadruk te leggen op patiëntgerichtheid. ‘Met het Stafbestuur wil ik meer inhoud geven aan het uitgangspunt: Wat is het beste voor de patiënt? Hoe kunnen we de zorg zo organiseren dat de patiënt daadwerkelijk centraal staat’. Annelies Dalman is ruim twaalf jaar neuroloog in het GHZ. Zij is vier jaar lid van het stafbestuur, waarvan de laatste anderhalf jaar als vice-voorzitter en tevens één van de twee co-bestuurders van het GHZ.

Jim Kemper
Jim Kemper vervulde afgelopen twee jaar de rol van stafvoorzitter. Het GHZ schrijft: ‘Tijdens zijn voorzittersperiode is veel tijd en aandacht uitgegaan naar samenwerking met omliggende ziekenhuizen, waaronder het Bronovo en Medisch Centrum Haaglanden. Een brede betrokkenheid van de medisch specialisten hierbij is een vereiste. Jim Kemper heeft zich dan ook sterk gemaakt voor een open communicatie binnen en tussen de medische staf(staven).’ Jim Kemper blijft nog aan als co-bestuurder.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.