Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Annemarie van Dalen nieuwe bestuurder De Opvoedpoli

Mark van Dorresteijn
Annemarie van Dalen is vanaf eind november de nieuwe directeur-bestuurder van De Opvoedpoli en Care Express, organisatie voor integrale jeugdhulp en jeugd ggz.
Annemarie van Dalen nieuwe bestuurder De Opvoedpoli
Foto: iStock

Van Dalen heeft een achtergrond in de jeugdzorg en is deskundige op het gebied van zorgvernieuwing. Zij vindt dat de cliënt en diens vragen weer echt leidend moeten zijn in de zorg. Haar kennis, visie en ervaring binnen zorgorganisaties sluiten volgens de organisatie perfect aan bij De Opvoedpoli.

Nieuwe tijd

De nieuwe tijd vraagt volgens De Opvoedpoli om integrale zorg en een nieuwe manier van organiseren waarbij ondernemende professionals werken vanuit cliëntperspectief, een benadering waarin Annemarie gespecialiseerd is. ‘De komende twee jaar geeft Annemarie samen met de mensen van De Opvoedpoli de innovatieve organisatie zelfstandig verder vorm, binnen het samenwerkingsverband met Horizon en De Nieuwe Kans. Samen maken zij zich sterk voor de verdere transformatie van de jeugdhulp.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.