Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Atrium MC en Zorghotel Welloord gaan samenwerken

Gasten van het Zorghotel Welloord in Bocholtz kunnen tijdens hun verblijf terugvallen op het Atrium MC in Heerlen. Hiertoe hebben de partijen een overeenkomst gesloten.
Atrium MC en Zorghotel Welloord gaan samenwerken

Verder zijn het zorghotel en het ziekenhuis overeengekomen ook mogelijkheden tot samenwerking te verkennen op andere terreinen. “Atrium MC kan alleen maar instemmen met de mogelijkheden die Zorghotel Welloord voor chronisch zieken biedt tijdens een echte vakantie”, aldus divisiedirecteur van Atrium MC, Leon Op ’ t Hoog. “Daarom is het eigenlijk vanzelfsprekend dat wij – in vol vertrouwen op een uitstekende toekomstige samenwerking – deze overeenkomst ondertekenen.” De samenwerking is aangegaan voor twee jaar. Gedurende die twee jaar onderzoeken beide partijen welke andere innovatieve en op het welbevinden van de patiënt gerichte zorgarrangementen ze kunnen aanbieden. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

‘Samenwerking Atrium en Orbis bespaart 30 tot 35 miljoen’

Het loopt geen storm bij zorghotel Emmen

Hilversum krijgt grootste zorghotel van Nederland

Vier operatiekamers Atrium MC weer open

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.