Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Auminence World laat artsen realtime samenwerken

Annelies Vermeulen
Autonomy introduceert Auminence World, een nieuwe module waarmee zorgprofessionals kunnen zoeken naar de juiste informatie en experts, passend bij een specifieke zorgvraag. De nieuwe module maakt onderdeel uit van Autonomy Auminence.
Auminence World laat artsen realtime samenwerken

Dankzij Auminence World hebben professionals in de zorg automatisch in kaart wie over welk specialisme beschikt en kunnen zij eenvoudig met hen in contact treden. De module voorziet daarnaast in out-of-the boxverbindingen met veelgebruikt en actueel medisch onderzoek. Zorgprofessionals hebben met één intuïtieve oplossing toegang tot informatie die conceptueel verbonden is met hun eigen onderzoek of patiëntendossiers.

Autonomy Auminence

Auminence World is onderdeel van Autonomy Auminence. Auminence stelt professionals in de gezondheidszorg in staat om hun persoonlijke kennis te combineren met symptomen, klinische kenmerken en ziekten van de patiënt, door te voorzien in een checklist van eerder gestelde diagnoses, gebaseerd op een scala aan variabelen, zoals klinische kenmerken, geslacht en locatie. Bovendien integreert Auminence soepel met elektronische patiëntendossiers en bestaande medische structuren en wordt bij iedere nieuwe sessie gezorgd voor een inhoudelijke audit. Auminence is toegankelijk vanaf elk mobiel apparaat, tablet, laptop en desktop pc. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.