Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Autonomy introduceert Meaning Based Healthcare-platform

Annelies Vermeulen
Autonomy introduceert het Autonomy Meaning Based Healthcare (MBH) platform dat automatisch alle vormen van ongestructureerde medische informatie kan begrijpen en verwerken.
Autonomy introduceert Meaning Based Healthcare-platform

Het platform, dat bestaat uit een uitgebreid aantal information governance en klinische diagnosetechnologieën, is ontworpen om de gezondheidszorg te helpen kwalitatief betere zorg te bieden tegen lagere kosten. Daarnaast biedt het platform information governance-technologieën om de veiligheid van patiëntendossiers te waarborgen en te blijven voldoen aan de steeds toenemende eisen van zorgverzekeraars.

EPD

Het platform biedt professionele zorgverleners de mogelijkheid om hun persoonlijke kennis te combineren met de grote hoeveelheid kennis die reeds aanwezig is over de patiënt. Hieronder vallen de symptomen, de klinische kenmerken en aanverwante ziekten die zijn vastgelegd en die samen de gezondheidszorggegevens vormen. Daarnaast biedt het platform de behandelaar een overzicht van de te overwegen diagnoses met vermelding welke diagnoses de sterkste statistische significantie hebben. Deze diagnoses zijn niet altijd voor de hand liggend, maar worden getrokken door belangrijke informatie uit het EPD met elkaar te verbinden. De combinatie van deze gegevens leidt tot een zeer waarschijnlijke oorzaak waardoor de juiste diagnose kan worden gesteld. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

RIVM gebruikt VitalHealth Platform in onderzoek

Boost.me, nieuw online platform voor telezorgprofessionals

Microsoft belangrijkste softwareplatform in zorgsector

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.