Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Axxicom Thuiszorg de Utrechtse thuiszorgmarkt op

Een nieuwe aanbieder heeft zich gemeld op de Utrechtse thuiszorgmarkt. Axxicom Thuiszorg, onderdeel van het Facilicom concern uit Schiedam, wil zich van andere thuiszorginstellingen onderscheiden door meer nadruk te leggen op de sociale vaardigheden van de thuishulpen. Dat meldt nieuwssite DeStadUtrecht.nl vandaag.
Axxicom Thuiszorg de Utrechtse thuiszorgmarkt op

Volgens Axxicom is er in de gemeente Utrecht zeker nog ruimte voor een nieuwe thuiszorgaanbieder. Maar dan moet die zich wel onderscheiden van de bestaande aanbieders,aldus DeStadUtrecht.nl.

Gezellig

Onderzoek wijst volgens Axxicom uit dat cliënten een gezellig gesprek minstens zo belangrijk vinden als het schoonmaken. Daarom wil Axxicom zich onderscheiden door meer nadruk te leggen op de sociale vaardigheden van de thuishulpen. Axxicom werft daarom bewust een bepaald type medewerkers: mensen die niet alleen goed zijn in schoonmaken maar ook gezellig en attent.

Utrecht

Axxicom is naast de gemeente Utrecht actief in nog 110 andere gemeenten in Nederland, waaronder Houten, Amersfoort en Loenen. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Stichting Sint Jacob in joint venture met Vebego

Gemeenten ontevreden over thuiszorg van TSN

Schoonmaak moet CAO-VVT toepassen in Wmo

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.