Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bert Kolfoort verlaat BTKzorg

Directeur en oprichter Bert Kolfoort verlaat per 1 oktober dit jaar BTKzorg. Zijn opvolgers zijn Marloes Ottenhof en Hendrie Brunink. Ottenhof wordt verantwoordelijk voor de thuiszorgpoot en Hendrie Brunink voor de kraamzorgpoot.
Bert Kolfoort verlaat BTKzorg

‘De organisatie is de afgelopen jaren zo sterk gegroeid dat een gedeelde directie de beste oplossing is’, licht Kolfoort toe. ‘Want zowel de kraamzorg als de thuiszorg zijn gebaat met een specifieke aansturing.’

Directie

Zowel Marloes Ottenhof als Hendrie Brunink werkt al een groot aantal jaren bij BTKzorg en heeft als respectievelijk thuiszorg- en kraamzorgmanager veel expertise en ervaring opgebouwd. Bert Kolfoort is blij dat zij het stokje van hem willen overnemen. ‘Ik draag mijn taken straks in het volste vertrouwen over. BTKzorg kan met deze directie de toekomst in.’

Stoppen

De Ootmarsummer Bert Kolfoort geldt als pionier van de particuliere thuiszorg in Twente. Hij was in 1988 met VVT de grondlegger van de eerste particuliere thuiszorgorganisatie. Ook landelijk liep hij hiermee voorop. De reden voor Bert Kolfoort om er mee te stoppen is een combinatie van factoren. Zijn leeftijd, hij wordt dit najaar 62 jaar, is er één van.  Dat in combinatie met de sterk uitgedijde omvang van de organisatie en de vele ontwikkelingen binnen de wet- en regelgeving die elkaar in snel tempo opvolgen, maakt dat het voor Kolfoort een goed moment is om te stoppen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.