Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bert Kool interim-bestuurder Ruwaard van Putten

Het Ruwaard van Putten Ziekenhuis heeft een nieuw interim-bestuur. De drie ziekenhuizen die de instelling uit Spijkenisse willen overnemen, hebben Bert Kool benoemd tot interim-directeur en Marcel Remijn tot interim-adjunct-directeur.
Bert Kool interim-bestuurder Ruwaard van Putten
Foto: Stockxchng

Maandag werd het in opspraak geraakte Ruwaard failliet verklaard. Kort daarna werd bekend dat het Maasstad Ziekenhuis, het Ikazia Ziekenhuis en het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis het willen overnemen. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) moet de overname overigens nog formeel goedkeuren; dat zal waarschijnlijk de komende weken gebeuren. Maandag werd het nieuwe bestuur al benoemd, maar het is pas donderdag naar buiten gebracht. Kool is waarnemend directeur geweest van het Havenziekenhuis in Rotterdam. Momenteel is hij daar nog voorzitter van de raad van commissarissen. Remijn is sinds 2006 manager intensive care, patiëntenlogistiek en spoedeisende hulp in het Maasstad Ziekenhuis. (ANP)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.