Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Bert Vos herbenoemd bij Admiraal De Ruyter Ziekenhuis

De raad van toezicht van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis heeft Bert Vos herbenoemd als lid van de raad van bestuur. Vos trad in mei 2009 aan als bestuurder. Deze week is hij herbenoemd. De raad van bestuur bestaat verder uit voorzitter Pieter Vierhout en lid Huybert van Eck.
Bert Vos herbenoemd bij Admiraal De Ruyter Ziekenhuis

Vos zal als lid van de raad van bestuur verder werken aan een gezonde bedrijfsvoering en de versterking van de financiële positie van het ADRZ. In de afgelopen periode is hard gewerkt aan verbetering van het bedrijfsresultaat en is het eigen vermogen weer iets toegenomen. Op basis van de cijfers tot en met september stevent het ADRZ af op een jaarresultaat over 2010 van 1 miljoen euro. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Pieter Vierhout verlaat Admiraal De Ruyter Ziekenhuis

Onvrede bestuurssalaris Admiraal De Ruyterziekenhuis

Online aanmelden bij Admiraal De Ruyter Ziekenhuis

B en W Zierikzee: ‘Kwaliteit Admiraal De Ruyter is goed’

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

1 REACTIE

  1. En, blijft hij € 364.000/jaar verdienen? En dan maar de taak hebben ‘de financiele positie van het ziekenhuis te versterken’. En dat voor zo’n klein ziekenhuisgroepje als in Zeeland. En de gemeente Goes leende nog 2 miljoen in 2009 vanwege de financiele nood. En de CDA politicus Montfrans houdt haar mond over het salaris. Ze doen dus echt CDA-achtig ‘samen'(verzwijgen).

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.