Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Bestuurder Berthe de Jong verlaat Sint Maartenskliniek

Marit van Os
Berthe de Jong zal haar functie als lid van de raad van bestuur van de Sint Maartenskliniek met ingang van 1 januari 2014 beëindigen. Haar vertrek heeft te maken met de voorgenomen wijziging in de topstructuur van de kliniek.
Bestuurder Berthe de Jong verlaat Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek zal een nieuwe topstructuur invoeren. Een belangrijk onderdeel daarvan is dat er binnen de raad van bestuur een medische achtergrond wordt verlangd. Na goed onderling overleg tussen Berthe de Jong en de raad van toezicht is gezamenlijk besloten dat zij haar functie vanaf 1 januari 2014 beëindigt. Het proces om een passende opvolger te vinden, wordt direct gestart. Mevrouw De Jong heeft ruim zeven jaar gewerkt voor de Sint Maartenskliniek. Haar collega-bestuurders en de Raad van Toezicht danken haar voor de energie, toewijding en prestaties die ze heeft geleverd tijdens haar periode bij de Sint Maartenskliniek.

1 REACTIE

  1. De directiewisselingen gaan onverminderd in in nog heviger vorm door.
    Daar worden de directieleden met het opstellen van LANGDURIGE contracten — NU HET NOG KAN — alleen maar financieel beter van.
    Zo wordt de zorg financieel uitgekleed en financieel een loer gedraaid.
    Slaap maar door, helaas is de patient de dupe.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.