Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Bestuurlijke fusie Sint Franciscus en Vlietland

Mark van Dorresteijn
Het Sint Franciscus Gasthuis en het Vlietland Ziekenhuis zijn per 14 november bestuurlijk gefuseerd. Het besluit tot deze bestuurlijke fusie is genomen na een positieve afronding van een uitgebreide interne adviesfase.
Bestuurlijke fusie Sint Franciscus en Vlietland

De Nederlandse Mededingingsautoriteit heeft reeds eerder aangegeven geen bezwaar te hebben tegen deze bestuurlijke fusie. De ziekenhuizen behouden hun eigen identiteit. Door krachten te bundelen, blijft goede patiëntenzorg dichtbij huis gegarandeerd. De huidige ontwikkelingen in de gezondheidszorg, zoals de gewenste en toenemende kwaliteitseisen, vormen de aanleiding om nauwer te willen samenwerken.

(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: )

1 REACTIE

  1. Het maken van een ziekenhuiskeuze wordt zo steeds beperkter. Maatschappen worden steeds groter. Je ziet straks geen specialist dezelfde. Het vinden van de juiste locatie wordt een puzzel, en ga zo maar even door. Leuk zo’n fusie. Of maak er een geruisloze fusie van, zonder gevolgen voor de patient.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.