Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Beweging 3.0 in zee met Hago Zorg

Hago Zorg is de nieuwe facilitaire partner van zorgorganisatie Beweging 3.0. Dat is het resultaat van de aanbesteding die onder begeleiding van inkooporganisatie Intrakoop was uitgeschreven.
Beweging 3.0 in zee met Hago Zorg

Hago Zorg neemt vanaf oktober de schoonmaakdienstverlening en glasbewassing van een deel van de intramurale en een groot aantal extramurale locaties van Beweging 3.0 voor haar rekening. Beweging 3.0 is een zorgorganisatie in regio Eemland, met een breed scala aan activiteiten binnen de thuiszorg, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg en maatschappelijke zorg en dienstverlening. De organisatie was op zoek naar een partij die niet alleen invulling kon geven aan de technische schoonmaak van de diverse panden, maar die ook een nieuw belevingsconcept en dienstverleningsconcept kon ontwikkelen dat aansloot bij de nieuwe visie van Beweging 3.0. Hago Zorg kwam hierbij als beste partner uit de bus.

Beleving
Jan Jans, Manager Facilitair Bedrijf bij Beweging 3.0 legt uit: ‘Omdat we een brede vraag hebben naar diensten, zoeken we naar partijen die in staat zijn om alle onderdelen van ons bedrijf te ondersteunen. In Hago Zorg vonden we een partner die naast technische kwaliteit ook belevingsgerichte concepten ontwikkelt en centraal stelt. Een mooie basis om onze visie verder vorm en inhoud te geven.’

Vebego

Hago Zorg is een landelijk opererend schoonmaakbedrijf met vijftig jaar ervaring in schoonmaakdienstverlening in de gezondheidszorg en heeft ruim drieduizend medewerkers in dienst. Hago Zorg maakt deel uit van Vebego International, dat in vijf landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening, personeelsdiensten en zorg-ondersteunende diensten.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.