Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

BovenIJ: Samenwerking Slotervaart uit lucht gegrepen

Het BovenIJ ziekenhuis zegt vandaag dat samenwerking met het Slotervaartziekenhuis in welke vorm dan ook niet aan de orde is. Gisteren gaf directeur Aysel Erbudak nog in een artikel in het Parool te kennen dat zij het BovenIJ ziekenhuis wel wilde overnemen.

nooit benaderd

In een radio-interview suggereerde het Slotervaartziekenhuis zelfs dat er al prille onderhandelingen gaande waren. Volgens interimdirecteur Dick van Goor van het BovenIJ ziekenhuis zijn deze opmerkingen volkomen “uit de lucht gegrepen”. Van Goor zegt zelfs nooit te zijn benaderd door zijn collega in het Slotervaartziekenhuis.

overhaast

In een interview met het Parool direct na zijn aantreden gaf de interimdirecteur aan dat het begrotingstekort van het BovenIJ ziekenhuis oplosbaar is. Het ziekenhuis benadrukt dat de patiëntenzorg ondanks de financiële problemen op geen enkele wijze in geding is. Alle overhaaste en niet gecontroleerde berichten van de media over de ideeën van de directie van het Slotervaartziekenhuis zouden inmiddels door hen zijn teruggenomen, stelt het BovenIJ. (Zorgvisie-Carina van Aartsen)

Lees ook:

Slotervaartziekenhuis aast op BovenIJ

Topman BovenIJ treedt af

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.