Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Brabantse zorgorganisaties starten regionale zzp-pool

De coöperatie Flexibele Arbeidsinzet In de Regio (FAIR) heeft alle zzp’ers die werken in de zorg in Zuidoost Brabant uitgenodigd via FAIR te werken. De zzp'ers kunnen bij 23 zorgorganisaties aan de slag. Het gaat om ziekenhuizen, ggz, eerstelijnsorganisaties, revalidatie en de ouderenzorg. Op die manier worden bemiddelaars omzeild.
Opening FAIR
Minister Conny Helder onthult het logo van de nieuwe zzp-recruiter voor en door de zorg FAIR tijdens een werkbezoek

Alle 23 zorgorganisaties zijn lid van

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Inmiddels is onze zorgcoöperatie ruim 9 jaar gecontracteerd door alle zorgverzekeraars in Nederland en bieden wij wijkverpleging & WLZ via zelfsturende zorgteams. Sinds 1 januari 2023 zijn wij hiermee gestopt omdat iedere innovatieve ondernemingsvorm niet meer wordt toegestaan.

   Het bevreemd mij dat dit initiatief wordt ingericht. Ondernemerschap en zeggenschap is een belangrijke waarde voor veel zorgprofessionals. Gezien al onze ervaring en kennis was het fraai geweest als de partijen die dit construct hebben opgezet ons hadden betrokken. Nu gaat er veel kennis verloren die goed van pas was gekomen.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.