Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties4

Buurtzorg vijf keer op rij beste werkgever

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Buurtzorg Nederland is opnieuw uitgeroepen tot de beste werkgever van Nederland. Het laat gerenommeerde bedrijven als KLM en Shell achter zich.
Buurtzorg
Buurtzorg

In geen enkel bedrijf in Nederland

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  4 REACTIES

  1. Onbegrijpelijk. Mensen met een ernstig chronische ziekte als ALS worden niet door Buurtzorg geholpen. De kennis ontbreekt en wat nog erger is: het helpen van deze mensen past niet in de doelmatige aanpak van Buurtzorg. En geen managers? Klopt, die heten coaches, maar dat is slechts een kwestie van er een andere naam aan geven.

  2. Lees alle reacties
  3. Hallo Arno,
   Al enkele jaren werk ik bij Buurtzorg. Natuurlijk hebben wij ook te maken met de nieuwe ontwikkelingen in de zorg en de transitie. Wat ik ervaar is dat wij ruim van te voren zijn voorbereidt op de veranderingen bijvoorbeeld d.m.v. een adequaat digitaal systeem voor zorgplannen ( OMAHA ) Wijkverpleegkundigen zijn nauw betrokken geweest bij de implementatie ervan. Door ruim op tijd hier mee te beginnen, kwamen de veranderingen van januari jl niet als een verrassing. Wij hebben de mogelijkheden en bevoegdheden om snel o.a. hulpmiddelen voor onze cliënten in te kunnen zetten.
   Kortom we krijgen veel vrijheid om ons werk goed te kunnen doen en worden goed gefaciliteerd hierin.
   Met vriendelijke groet,
   Mieke Kal
   Wijkverpleegkundige
   Buurtzorg

  4. Ik weiger te geloven dat de medewerkers van Buurtzorg geen last hebben van de transities in de zorg. In een organisatie waar zelfregulering hoog in het vaandel staat kan het naar mijn niet zijn dat medewerkers daarin geen rol hebben.
   Ik laat me graag overtuigen door een "veldwerker" vanuit Buurtzorg.
   Met vriendelijke groet, Arno de Jong

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.