Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

BuurtzorgT kiest voor epd Careweb

Mark van Dorresteijn
BuurtzorgT, de ggz-tak van Buurtzorg Nederland, gaat per 1 november 2015 Careweb van 12Care gebruiken als epd en zorgmanagementsysteem.
BuurtzorgT kiest voor epd Careweb

Nico Moleman, bestuurder: ‘De regelgeving binnen de ggz met haar eigen validaties en controles is een vak apart. Daarvoor is een aantal specialisten in de markt. We zijn uitgekomen bij Careweb.’ De reden om voor Careweb te kiezen ligt vooral in het bewezen track-record op het gebied van de ggz. Gebruikersgemak was een andere belangrijke reden om voor Careweb te kiezen, vertelt Moleman. ‘Tijdens een productpresentatie zien pakketten er altijd handig en gebruikersvriendelijk uit, maar velen zullen met mij de ervaring delen dat de praktijk weerbarstiger is. Om die reden ben ik zelf wat gaan rondvragen bij Careweb-gebruikende collega’s. Dat leverde een positief beeld op, zowel waar het ging om gebruik door behandelaren als het belangrijke punt van managementinformatie en rapportage.’

Careweb

Careweb is een webbased epd, ecd-zorgmanagement-applicatie waarbinnen patiëntendossiers, zorgregistratie (waaronder GBGGZ, G-GGZ, iWMO, Jeugd-GZ, WLZ, PGB) en een cliëntvolgsysteem zijn geïntegreerd.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.