Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Careyn benoemt Ingrid Windmeijer voor transitie

Ingrid Windmeijer is op 1 augustus voor een periode van twee jaar aangesteld als toegevoegd lid van de raad van bestuur van zorgaanbieder Careyn. In haar nieuwe rol is Windmeijer belast met de transitie van het primaire proces bij Careyn.
Careyn benoemt Ingrid Windmeijer voor transitie

Careyn zet de komende periode extra in op het versterken van het zelfsturend vermogen van de professionals in de organisatie. Door de veranderingen in de organisatie moeten de professionals meer regie krijgen op het zorgproces, om de cliënt klantgericht en effectief te helpen bij het verstevigen en zo lang mogelijk behouden van zijn zelfredzaamheid. De kleine, professionele teams van Careyn bieden daartoe in samenwerking met huisartsen, mantelzorgers, welzijnsorganisaties en andere zorgaanbieders basiszorg en ondersteuning in de wijk en in de zorgcentra.

CV

Windmeijer (57) heeft ruime ervaring met het begeleiden van veranderingsprocessen. Ze was in verschillende functies werkzaam bij onder meer Amie Ouderenzorg, Catharina Stichting, Florence. Amstelring en Vierstroomzorgring. Met de komst van Windmeijer is de raad van bestuur van Careyn weer op sterkte. Die bestaat verder uit voorzitter Rob van Dam en Sandra Spek.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.