Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Cees van der Togt verlaat OsiraGroep

Bestuurder Cees van der Togt van OsiraGroep neemt op 19 maart afscheid. Het afscheid is een gevolg van de vorming van OsiraGroep.

Sinds 1995 was hij werkzaam in de Westelijke Tuinsteden van Amsterdam. Na verschillende fusies te hebben gestart, werd hij in 1998 bestuurder van Antaris. Deze voormalige ouderenzorgorganisatie met 800 verpleeg- en verzorgingshuisplaatsen was één van de koplopers in Amsterdam op het gebied van de vernieuwing van de ouderenzorg. Voorbeeld hiervan is de renovatie en nieuwbouw van het woonzorgcentrum Leo Polak, dat in 2006 is afgerond. Antaris is op 1 januari 2007 gefuseerd met de Stichtingen Fontis en Amstelrade. Samen vormen zij de OsiraGroep.

Cees van der Togt blijft na zijn afscheid vanuit verschillende bestuursfuncties betrokken bij de ouderenzorg. De raad van bestuur van OsiraGroep bestaat vanaf 1 april 2008 uit mevrouw W. Stadtman en de heer P. Moeskops. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.