Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties4

Cees Verouden vertrekt bij ZuidZorg

Mark van Dorresteijn
Cees Verouden vertrekt per 1 maart 2011 bij zorgorganisatie Zuidzorg als voorzitter van de raad van bestuur. Dat maakt hij vandaag binnen de organisatie bekend.
Cees Verouden vertrekt bij ZuidZorg

Inmiddels heeft de raad van toezicht voorbereidingen in gang gezet voor de opvolging. Verouden zal na zijn vertrek nog een aantal dagen per week als adviseur aan ZuidZorg verbonden blijven.

Loopbaan

Na een loopbaan van vijftien jaar als organisatieadviseur en directeur vastgoed, kwam hij terecht in de zorg. Eerst in een directiefunctie bij De Donksbergen en later als directeur van Kruiswerk De Kempen. In 1997 ontstond uit een fusie tussen gezinszorg Dommelstreek en het Centrum voor Maatschappelijke Dienstverlening Geldrop-Nuenen, Thuiszorg Kempenstreek, waarvan hij voorzitter van de raad van bestuur werd. In 2003 volgde de fusie met Thuiszorg Eindhoven. In de afgelopen jaren werkte hij samen met collega’s aan een vooruitstrevende zorgorganisatie met vierduizend medewerkers.

Nevenfuncties

Verouden is lid van tal van commissies en besturen, onder meer het College Arbeidszaken, Onderhandelingsdelegatie cao VVT, Pensioenraad van het PFZW, Stichting A+O VVT en stichting Dr. Swaakprijs. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

4 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.