Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Charles Evers bestuurder Medisch Centrum Haaglanden

De raad van toezicht van Medisch Centrum Haaglanden (MCH) heeft Charles Evers per 1 juni benoemd als bestuurder MCH. Hij vult de vacature in die is ontstaan na het vertrek van Peter van der Meer, die in februari 2009 na acht jaar MCH de overstap maakte naar het OLVG in Amsterdam.

Evers werkt sinds 2002 als corporate controller en MT-lid bij Schiphol Group. De raad van bestuur is vanaf 1 juni op volle sterkte en bestaat naast Charles Evers uit bestuursvoorzitter Willem Geerlings, die met ingang van 1 februari 2009 bestuursvoorzitter is geworden.

Zorgmanager

“Wij halen met Charles Evers een gerenommeerd financieel deskundige in huis”, stellen Pieter Paul van Besouw, voorzitter van de raad van toezicht, en Willem Geerlings. Evers is bij Schiphol Group verantwoordelijk voor de totale control en financieel-administratieve discipline. Hij geeft rechtstreeks leiding aan 50 FTE en is daarnaast functioneel verantwoordelijk voor de control discipline in business areas die uit 100 fte bestaat. Voor 2002 was hij 21 jaar werkzaam bij Unilever in diverse managementfuncties in binnen- en buitenland. Evers studeerde bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen en rondde de postdoctorale opleiding Registeraccountant aan de Erasmus Universiteit Rotterdam af. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Lees ook:

Peter van der Meer bestuurslid bij OLVG

Wat is wat: Medisch Centrum Haaglanden

Ontslaggolf onder zorgbestuurders

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.