Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Chris Polman benoemd tot decaan bij VUmc

Op voordracht van de raad van toezicht van VUmc heeft het college van bestuur van de Vrije Universiteit Amsterdam Chris Polman per 1 september 2016 benoemd tot decaan van de Faculteit der Geneeskunde en decaan in de raad van bestuur van VUmc.
chris-polman400.jpg

In deze functie volgt Polman Hans Brug op, die per 1 september aanstaande is benoemd tot decaan van de faculteit Maatschappij- en Gedragswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam.

Sinds juli 2013 is Chris Polman al lid van de raad van bestuur van VUmc. Hij is onder meer verantwoordelijk voor patiëntenzorg. Het VU medisch centrum gaat ervan uit dat Polman ook na een eventuele bestuurlijke fusie met AMC decaan blijft.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.