Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Commissie ziet geen misbruik overgangsmodel

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Complexe regelgeving is mede de oorzaak geweest van de variatie in interpretatie, toepassing en gedrag van zorgverzekeraars en ziekenhuizen bij de zorgcontractering 2012. Misbruik van de overgangsperiode heeft de commissie niet geconstateerd.
Commissie ziet geen misbruik overgangsmodel
Foto: Koen Suyk

Dat is de conclusie van de

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  3 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Begin eens met ”marktconforme” transparante regelgeving , maarrrr…. dan kunnen dit soort marktconforme commissies natuurlijk niet in een marktconforme tijd tot aan hun marktconforme pensionering hun marktconforme vergoedingen opstrijken ..Vergeet ik bijna de altijd TRANSPARANTE marktconforme bonussen en overige transparante marktconforme niet vermelde emolumenten ? ?

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.