Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Concept-IZA: dit zijn de belangrijkste maatregelen

Het ministerie van VWS wil flink bezuinigen op huisartsenzorg en wijkverpleegkunde. Het concept-Integraal Zorgakkoord (IZA) meldt dat de wijkverpleging de komende vier jaar 600 miljoen euro minder krijgt, op een budget van 3,8 miljard: een korting van 16 procent. Op huisartsenzorg wordt 80 miljoen euro beknibbeld.
OZOverbindzorg bij Savant Zorg
Een wijkverpleegkundige bekijkt met een cliënt informatie op de iPad. Foto: Gerald Franssen

Dat staat in het concept-IZA dat

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Het zorghuis is al jaren niet onderhouden en herstellen van een verwaarloosd huis loopt in de papieren. Geld voor reparatie is er niet, dus een bouwval ligt op de loer. Dit zullen we de komende jaren gaan zien in de zorg in de volle breedte. De dupe is de patiënt, al jaren zie je mensen vastlopen in het leven en ook binnen hun zorgvraag. Heel langzaam wordt een sociale maatschappij veranderd in een keiharde maatschappij.

  2. Lees alle reacties
  3. Dit was te verwachten. De zorg wordt meer en meer uitgehold. Sinds de komst van vele buitenlanders, dankzij de EU, is democratie in de zorg veranderd in dictatuur. We krijgen het systeem als in Suriname en ik kan het weten, omdat k er geweest ben. Ik begeef mij nu al sinds een jaar op het alternatieve pad. Waar is meneer Hogervorst trouwens, die veel moois had beloofd? Dit is volksverlakkerij die wordt voortgezet.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.