Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Cordaan besteedt ICT uit aan SLTN Inter Acces

Zorgaanbieder Cordaan heeft een meerjarige overeenkomst getekend met SLTN Inter Access voor het leveren van WerkPlek 2.0 voor haar totale organisatie.
Cordaan besteedt ICT uit aan SLTN Inter Acces

De invoering van WerkPlek 2.0 en de bijbehorende infrastructuur zorgt ervoor dat medewerkers van Cordaan straks op elk moment, op elke plaats en met elk apparaat op een veilige manier toegang kunnen krijgen tot hun informatie en daarmee de dienstverlening aan cliënten centraal kunnen stellen.

Innovatie

‘Cordaan zet volop in op innovatie en ICT om de grote uitdagingen en bezuinigingen aan te kunnen. We zetten hiermee een belangrijke stap om onze medewerkers optimaal te ondersteunen bij de zorgverlening en we kunnen de digitale communicatie met onze cliënten en hun familie en mantelzorgers verder gaan uitbreiden. Innovatie gericht op verdere verbetering van de kwaliteit én procesoptimalisatie,’ aldus Joke van Lonkhuijzen, lid raad van bestuur Cordaan.

Cruciale rol

‘Wij zijn trots om voor een toonaangevende zorginstelling als Cordaan een cruciale rol te spelen in de invoering van innovatieve processen’, aldus Eugene Tuijnman, CEO van SLTN Inter Access. ‘De gekozen WerkPlek 2.0 oplossing betreft een 7×24 beheerde private Cloud omgeving, waarbij zowel de kosten als de ICT capaciteit als een nutsvoorziening aan Cordaan worden geboden. De kosten voor deze oplossing zijn derhalve maandelijkse kosten, afgestemd op het verbruik. Investeringen vanuit Cordaan in ICT zijn hierdoor niet meer nodig, zodat het werkkapitaal volledig kan worden aangewend voor de kerncompetentie: het verlenen van zorg.’

1 REACTIE