Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Corien van Niekerk verlaat bestuur OZG

Mark van Dorresteijn
Corien van Niekerk stopt als bestuurslid van de Ommelander Ziekenhuis Groep. Zij verlaat het bestuur vanwege haar partner die sinds oktober 2010 werkzaam is in het midden van het land. Het ziekenhuis kon nog niet zeggen wat de precieze datum van haar vertrek is.
Corien van Niekerk verlaat bestuur OZG

Eerder kondigde ook Jan Cooijmans, voorzitter van de raad van bestuur van het OZG, al aan dat hij per 1 september 2011 vertrekt. Zowel Cooijmans als Van Niekerk zullen daardoor geen deel uitmaken van het nieuwe bestuur dat ontstaat na de geplande bestuurlijke fusie tussen het Refaja ziekenhuis en de OZG. In het bestuur van de fusieorganisatie is ruimte voor twee bestuurders die volgens open procedure worden benoemd. Huidige bestuurders kunnen daarvan onderdeel uitmaken.

Van Niekerk

Van Niekerk was eerder werkzaam als oogarts in het Diakonessenhuis met locaties in Utrecht, Zeist en Doorn. Zij begon in januari 2009 als bestuurder in de OZG. Zij heeft zich vooral ingezet voor de verdere ontwikkeling van de kwaliteit en veiligheid en de samenwerking met de eerstelijnszorg. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Lees ook:

OZG concentreert complexe zorg in Winschoten

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.