Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Corine Houtzagers commissaris bij Naviva kraamzorg

Corine Houtzagers is onlangs aangetreden als lid van de raad van commissarissen (RvC) van Naviva kraamzorg B.V, waar Yunio en Naviva onder vallen.
Corine Houtzagers commissaris bij Naviva kraamzorg
Foto: Naviva

Als consultant heeft Corine Houtzagers ervaring opgebouwd in met name interim-management en consultancy met als speciale aandachtsgebieden zorgmarketing, kwaliteitsmanagement en kwaliteitssystemen, zorginhoudelijke professionalisering (aansturing professionals). Het vertrek in 2010 van Houtzagers bij WWZ-Mariënstaete-Valent deed destijds veel stof opwaaien. Ze ontving een ontslagvergoeding van 410.000 euro.

CV

Corine Houtzagers vervult diverse nevenfuncties. Zij is onder andere lid van de raad van toezicht van Intermetzo (specialistische jeugdzorg), vice-voorzitter van de RvC van Coöperatie HONK (Huisartsenorganisatie  in  Alkmaar), lid van de raad van toezicht van Socius (maatschappelijke dienstverlening), Noord-Holland Zuid, bestuurslid VVAO (Vereniging van Vrouwen met een Academische opleiding), afdeling Haarlem en lid van de raad van toezicht van NSPOH  (Netherlands School of Public and Occupational Health)

Achtergrond

Corine Houtzagers over haar motivatie om toe te treden tot de RvC van Naviva: ‘Mijn zorginhoudelijke achtergrond en eindverantwoordelijke bestuurlijke ervaring in een aanpalende sector, maken dat ik een zinvolle bijdrage meen te kunnen leveren aan het toezicht op Naviva. De (inhoudelijke) kwaliteit van zorg heeft mijn uitgesproken belangstelling. Recent heb ik een complexe veranderopdracht in het JCvSZ (het enige ziekenhuis binnen de gevangenismuren in Nederland) als directeur somatische zorg a.i. met succes afgerond. Daarnaast beschik ik over ruime ervaring als toezichthouder.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.