Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Crispijn van den Brand nieuwe voorzitter NVSHA

Mark van Dorresteijn
Crispijn van den Brand is sinds woensdag 18 december 2013 de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Spoedeisende Hulp Artsen (NVSHA). Hij volgt Menno Gaakeer op die deze functie de afgelopen 3,5 jaar bekleedde.
Crispijn van den Brand nieuwe voorzitter NVSHA

Van den Brand gaat zich de komende jaren hard maken voor verlenging van de opleiding tot het Europese minimum van vijf jaar.

Onderzoek en samenwerking

De nieuwe voorzitter werkt als SEH-arts in het Medisch Centrum Haaglanden en is sinds vier jaar bestuurslid van de NVSHA. Hij is blij met de benoeming en zegt zich de komende jaren naast het verlengen van de opleiding in te gaan zetten voor het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van spoedeisende geneeskunde en het stimuleren van regionale samenwerking tussen SEH’s onderling en in de keten.

NVSHA

De NVSHA staat voor de bevordering en borging van de kwaliteit en de emancipatie van het vakgebied Spoedeisende Geneeskunde. De NVSHA behartigt de belangen van SEH-artsen KNMG en arts-assistenten in opleiding.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.