Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

CZ zorgkantoor krijgt nieuwe adjunct-directeur

Redacteur Zorgvisie, Skipr en Qruxx.
Johan Vermeulen, adjunct-directeur CZ zorgkantoor, gaat per 1 december 2018 met pensioen. Caro Verlaan volgt hem op.
CZ zorgbestuurders
Johan Vermeulen Foto: CZ hoofdkantoor

Johan Vermeulen heeft bijna 40 jaar diverse managementfuncties vervuld. De laatste 20 jaar vervulde hij bij CZ hoofdkantoor een positie waarin hij de kennis van de organisatie rond zorgcontractering en administratie voor de langdurige zorg heeft vergroot.

Transitie gezondheidszorg

‘Hij staat bekend als iemand die niet alleen verstand van zaken heeft, maar ook altijd opzoek is naar het evenwicht tussen het beleidsmatige en het administratieve’, aldus CZ. Volgens de organisatie gaat Vermeulen het liefst voor de win-win situatie. ‘Deze eigenschappen hebben, samen met zijn excellente kennis en ervaring op het gebied van uitvoerings- en bekostigingsstructuur, een grote bijdrage geleverd tijdens de transities die de afgelopen jaren binnen de Nederlandse gezondheidszorg hebben plaatsgevonden.’

Nieuwe bestuurder CZ

De nieuwe opvolger van Vermeulen is Caro Verlaan. Zij is momenteel manager Verpleging & Verzorging binnen CZ hoofdkantoor. Eerder was zij werkzaam bij verschillende organisaties in de ouderenzorg. Caro Verlaan zal per 1 november 2018 de taken van Johan Vermeulen overnemen in de functie van senior manager van het hoofdkantoor.

Foto: CZ

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.