Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

De Bruggen en Ipse onderzoeken fusie

Bestuursvoorzitters Adriaan van Belzen (ad interim) van Stichting De Bruggen en Jan Fidder van Stichting Ipse willen een bestuurlijke fusie aangaan. Hiertoe hebben zij een verklaring ondertekend die ook door de voorzitters van de beide raden van toezicht bekrachtigd is.

Beide organisaties zijn gespecialiseerd in het bieden van levenslange zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke of zeer ernstig meervoudige complexe beperkingen. De expertise van beide organisaties is aanvullend en bundeling van deze expertise versterkt de zorgverlening. Daarnaast sluit het zorgaanbod voor de cliënten naadloos op elkaar aan en kunnen, mede uit oogpunt van efficiency, een aantal ondersteunende processen doelmatiger georganiseerd worden.

Intentieverklaring

In de afgelopen periode zijn zowel op bestuurlijk als op directieniveau positieve gesprekken gevoerd. Het onderzoek, dat loopt van juli tot december 2007 richt zich onder andere op de vormgeving van de primaire processen, het sociaal beleid, vastgoed en de organisatie-inrichting binnen de beide organisaties. (ZorgVisie – Wouter van den Elsen)

Lees ook:

Ouders slepen De Bruggen voor de rechter

‘Voorzitter raad van toezicht De Bruggen moet opstappen’

Zorgbestuurder niet aansprakelijk voor geleden verlies

Links:

Stichting De Bruggen

Stichting Ipse

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.