‘De eerste lijn is de sleutel voor goede en betaalbare zorg’

Ze werkte eerder voor organisaties in de eerstelijnszorg, maar sinds ruim 8,5 jaar is Pascale Voermans manager zorginkoop bij zorgverzekeraar Menzis. Aanvankelijk voor de eerstelijnszorg, nu voor de medisch-specialistische zorg. Per 1 september keert zij terug naar de eerstelijnszorg als voorzitter raad van bestuur van SGE.
Pascale-Voermans450.jpg

Miste u de eerstelijnszorg? ‘Het was tijd voor een volgende stap en een ander perspectief. Het is goed om af en toe van perspectief te wisselen anders bestaat het gevaar dat je denkt dat “dit” het enige perspectief is. Ik ben me gaan oriënteren op de eerste lijn, maar ook op andere sectoren zoals de ouderenzorg. Sectoren waar veel gaande is en waar sprake is van een langdurige relatie met de patiënten, zodat je echt een verschil kunt maken. Zorg dicht bij wonen en werken, nauw verbonden met het leven van de mensen. Het is de eerstelijnszorg geworden.
Gemist heb

0
396

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.