Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

De Heeren van Zorg kiest voor ResidentWeb van TTS

Mark van Dorresteijn
De Heeren van Zorg, een zorginstelling uit Amsterdam die zich specialiseert in cliënten met autisme, heeft ervoor gekozen om te gaan werken met het elektronisch cliënten dossier ResidentWeb van TTS Technology To Serve.
De Heeren van Zorg kiest voor ResidentWeb van TTS

De Heeren van Zorg hecht veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg. De komende jaren zal de organisatie zich sterk uitbreiden om meer cliënten te kunnen bedienen. Om inzicht te houden in het cliëntenbestand en om de kwaliteit van de zorg te kunnen waarborgen, heeft de organisatie besloten voor het ecd van TTS Technology To Serve te kiezen.

Selectietraject

Na het selectietraject kwam ResidentWeb van TTS Technology To Serve naar voren als softwareoplossing die het best bij de wensen van De Heeren van Zorg aansloot. ResidentWeb heeft een gebruikersvriendelijke interface, is gemakkelijk benaderbaar via het internet en het zorgdossier sluit volledig aan bij de gebruikte methodieken van De Heeren van Zorg.

ResidentWeb

ResidentWeb is een integrale softwareoplossing ontwikkeld voor het ondersteunen van de processen in de thuiszorg, verzorgingshuizen, verpleeghuizen en gehandicaptenzorg. ResidentWeb geeft inzicht in het primaire proces en alle zorggerelateerde processen die te maken hebben met welzijn, zorg en behandeling; van zorgvraag via zorgplanning tot aan registratie, facturatie en verantwoording.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.