Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Dennis van Veghel Talent van het Jaar 2013

De prijs voor het Talent van het Jaar, de meest talentvolle jonge zorgmanager, is dit jaar gewonnen door Dennis van Veghel. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door vakblad Zorgvisie.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Dennis van Veghel
Dennis van Veghel - Foto: Koos Groenewold

Dennis van Veghel is manager van de maatschap cardiologie en cardiothoracale chirurgie in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Hij is projectleider van het project Meetbaar Beter dat de resultaten van behandelingen door de maatschap transparant maakt voor patiënten en verzekeraars.

Talent van het Jaar 2013

‘Van Veghel is erg gericht op de patiënt. Inhoudelijk sterk en heeft een boeiend verhaal. Hij heeft een zekere bescheidenheid, maar is duidelijk over zijn eigen rol als manager. Tot slot is hij sterk in het leggen van relaties en het betrekken van anderen bij zijn project’, aldus juryvoorzitter André Rouvoet over de prestaties van

1
422

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

1 REACTIE

  1. Beste Dennis,
    Van harte gefeliciteerd met deze mooie erkenning van je talent en harde werk. Ik ben blij dat we de afgelopen jaren hebben kunnen samenwerken oa aan het succes van Meetbaar Beter. Je toewijding, gevoel voor balans en daadkracht hebben het verschil gemaakt! De samenwerking tussen Catharina Ziekenhuis, Antonius en The Decision Group in Meetbaar Beter in het toepassen van Value-based Healthcare (vbhc.eu)is met recht baanbrekend in NL. Top!
    Maarten Koomans, Partner The Decision Group

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.