Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Desiree Sollewijn Gelpke naar HWW Zorg

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Desiree Sollewijn Gelpke is per 1 mei aan de slag gegaan bij de HWW Zorg in Den Haag.
Gelpke_IMG_9975_450.jpg
Desiree Sollewijn Gelpke

De raad van toezicht van Haagse Wijk- en Woonzorg (HWW Zorg) had Desiree Sollewijn Gelpke al op 30 januari aangesteld als lid raad van bestuur. Samen met Bert Deitmers vormt ze sinds 1 mei het collegiaal bestuur van HWW Zorg. Tot voor kort was Gelpke lid raad van bestuur van de Swinhove Groep in Zwijndrecht. Eerder werkte ze bij de Rijnland Zorggroep, PwC, de Verenigde Amstelhuizen (nu Cordaan) en woningcorporatie De Dageraad. Volgens het persbericht van HWW Zorg is haar leiderschapsstijl gebaseerd op vertrouwen en ruimte geven. ‘Als bestuurder is zij op zoek naar nieuwe ervaringen en naar mogelijkheden om mensen te inspireren. En omgekeerd laat zij zichzelf ook graag inspireren. Juist in de wisselwerking met iedereen binnen HWW zorg verwacht zij van meerwaarde te kunnen zijn’, aldus het persbericht. 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.