Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Diakonessenhuis zonder voorzitter na zakelijk geschil

Mark van Dorresteijn
Rob Florijn stopt per direct als bestuursvoorzitter van het Diakonessenhuis. De reden is een zakelijk verschil van inzicht over het te voeren (kwaliteits)beleid. De bestuursleden Willem Hustinx en Arie van Alphen vormen vanaf heden de raad van bestuur, waarbij Van Alphen de rol van voorzitter op zich neemt.
Diakonessenhuis zonder voorzitter na zakelijk geschil

Het Diakonessenhuis laat weten dat het ziekenhuis in alle opzichten gezond is, continu wil verbeteren, open is over resultaten op dat gebied en staat voor deskundige en veilige patiëntenzorg met een persoonlijk karakter in een prettige omgeving. Erkenningen, onderzoeken en audits van diverse onafhankelijke instanties tonen dat aan evenals een groeiend aantal patiënten.

Afscheid

Dat het ziekenhuis in alle opzichten gezond is, is mede een verdienste van Rob Florijn die hier ruim 6,5 jaar samen met alle professionals in het ziekenhuis hard aan heeft gewerkt. Er wordt een officieel afscheid voorbereid om hem hiervoor te bedanken.

Diakonessenhuis

Het Diakonessenhuis is een vooruitstrevend algemeen ziekenhuis waar ruim 2700 medewerkers, onder wie 175 medisch specialisten, zich op drie locaties in de regio Utrecht inzetten om patiënten een breed scala aan zorg te bieden. Jaarlijks bezoeken meer dan 400.000 mensen de poliklinieken, worden circa 27.000 patiënten opgenomen en vinden er ruim 37.000 daghandelingen plaats.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

 

 

 

 

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.