Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Directeur gehandicaptenzorgclub Dichterbij op non-actief

Directeur Peter Verbraak van zorgstichting Dichterbij is op non-actief gesteld. Dat meldt het dagblad De Gelderlander vandaag. Hij uitte afgelopen week in De Gelderlander kritiek op de raad van bestuur van Dichterbij. Volgens een woordvoerder van de zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke handicap is hem 'een time-out aangeboden'.
Directeur gehandicaptenzorgclub Dichterbij op non-actief

Verbraak verzette zich in De Gelderlander tegen een reorganisatie bij Dichterbij waarin de directeuren niet gekend zouden zijn. Die reorganisatie, waarbij volgens hem zijn positie niet op het spel stond, zou onwettig zijn. Verbraak sprak over ‘een angstcultuur’ bij Dichterbij.

Time out

Reden voor de raad van bestuur voor de ’time-out’, al geeft de woordvoerder toe dat die uitdrukking eigenlijk gewoon inhoudt dat Verbraak op non-actief staat ‘gezien wat zich afgelopen week heeft afgespeeld’. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Geert Tullemans nieuwe bestuurder Dichterbij

Dichterbij vernieuwt raad van toezicht

Frank Holtman wordt bestuursvoorzitter Dichterbij

1 REACTIE

  1. Heerlijk al die conjuncturele incidentjes in al die verschillende zorginstituutjes beginnen zo langzamerhand structuureel te worden .Leuk deze vooruitgang ?????????????
    Leuk weer een schadeloosstellingsbonusje voor de directeur ??? De Zorg wordt steeds leuker. Niet beter.Wel duurder.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.