Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Doede Vierstra nieuwe toezichthouder LUMC

De raad van toezicht van het LUMC heeft per 1 juli een nieuw lid. Doede Vierstra volgt Cees van Rijn op, die na twee termijnen van vier jaar afscheid neemt.
doede.jpg

Vierstra is 58 jaar oud en verdiende zijn sporen vooral in de wereld van levensmiddelen en energie. In 1983 studeerde hij in Groningen af op de studie Bedrijfseconomie, waarna hij meerdere internationale directiefuncties vervulde bij Unilever. Later zat hij onder meer in de raad van bestuur van Nuon. Naast zijn huidige werkzaamheden als interimbestuurder van de Ondernemingskamer is hij actief als toezichthouder en is hij penningmeester in het bestuur van de Hermitage in Amsterdam.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.