Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

‘Doorbreek hiërarchie in verpleeghuizen’

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Meer autonomie van zorgverleners in verpleeghuizen draagt bij aan betere dementiezorg. Verpleeghuizen doen er goed aan de hiërarchische aard van de organisatie te doorbreken, stelt psycholoog Bernadette Willemse.
zorgverlenersFotolia400.jpg
Foto: Fotolia400
Premium

Dat zijn de belangrijkste bevindingen

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  3 REACTIES

  1. Dit kan ook niet goed uitpakken. Samenwerking met mentorschap waardoor client buiten spel wordt gezet met alle gevolgen van dien. Ik kan niet genoeg waarschuwen dat het mentorschap door zorginstellingen wordt verzocht om de macht te behouden door hun samenwerking. Daarom wederom een oproep: heeft u ervaringen met de volgende mentor. Paul Legebeke van balans 21 te Uithoorn. meld u zelf en stuur een mail naar: miriambee@hotmail.com

  2. Lees alle reacties
  3. En om die reden zouden zorgverleners massaal ZZP'er kunnen worden. Per definitie geen gezag / hiërarchie meer. Bovendien goedkoper voor de opdrachtgever en betere netto-verdiensten. Ja, ook met arbeidsongeschiktheidsverzekering en pensioenopbouw. Breek de hiërarchie van onderop en ga niet wachten op verandering van boven!

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.