Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Driessen bestuurslid bij azM

De heer Harm Jan Driessen is per 1 oktober 2007 benoemd tot lid van de raad van bestuur van het academisch ziekenhuis Maastricht.

Driessen was de afgelopen vijf jaar werkzaam bij Kluwer BV als directeur marketing en sales en werkte daarvoor o.a. tien jaar bij Koninklijke KPN NV. De heer Driessen is 49 jaar, gehuwd en vader van twee kinderen. Hij behaalde zijn doctoraal ruimtelijke economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Ervaring

De kennis en ervaring van Driessen in marktgerichte organisaties met een klantgerichte benadering, sluiten uitstekend aan bij de ambitie van het azM de organisatie verder te stroomlijnen ten behoeve van vergroting van de patiëntgerichtheid.

Terugtreding Kuijer

De heer Driessen is naast de heren drs. G. Peeters en drs. L Brans Brabant, het derde lid van de raad van bestuur en vervult daarmee de vacature die ontstaan was na de terugtreding van de heer S. Kuijer.

Portefeuilleverdeling

De raad van bestuur hanteert met ingang van 1 oktober de volgende portefeuilleverdeling:

G. Peeters (Chief Executive Officer): voorzitter en verantwoordelijk voor het totaal en met name gericht op strategische vraagstukken en externe representatie en communicatie.

L. Brans Brabant (Chief Financial Officer): vice voorzitter en verantwoordelijk voor bedrijfsfuncties als Financiën, P&O, ICT, Inkoop en Facilitair Bedrijf inclusief Huisvesting en Bouw.

H. Driessen (Chief Operating Officer): lid en verantwoordelijk voor de primaire processen en aansturing van de betreffende organisatorische eenheden (RVE’s). 9ZorgVisie – Wouter van den Elsen)

Link

academisch ziekenhuis Maastricht

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.