Ed Rutters verlaat St. Anna Zorggroep

Bestuursvoorzitter Ed Rutters verlaat met stille trom de St. Anna Zorggroep in Geldrop. Zijn aanstaande vertrek is in mei al intern gecommuniceerd met het personeel. St. Anna wil het langverwachte verzoek om volledig te fuseren met het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven begin 2017 indienen bij de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Rutters noemt het fusievoornemen als reden voor vertrek.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
rutters400.jpg

Bestuurder Ed Rutters neemt eind 2016 afscheid van de St. Anna Zorggroep in Geldrop. Tot aan zijn vertrek blijft hij zich als bestuursvoorzitter concentreren op de algehele leiding van de zorggroep. Rutters over zijn vertrek: ‘De voorgenomen fusie tussen de St. Anna Zorggroep en het Catharina Ziekenhuis, met na de fusie het integratietraject, vraagt naar mijn mening van een bestuurder een commitment voor jaren. Na bijna tien jaar bijzonder betrokken geweest te zijn, heb ik de beslissing genomen om eind 2016 afscheid te gaan nemen van de St. Anna Zorggroep. Een lastig besluit, maar wel een logisch moment om het

0
504

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.