Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Edwin Smit in bestuur Ommelander Ziekenhuis Groep

Edwin Smit is benoemd tot lid raad van bestuur, medische zaken van de Ommelander Ziekenhuis Groep (OZG). Smit gaat zijn nieuwe functie parttime vervullen; hij blijft daarnaast als radioloog werkzaam in het ziekenhuis.
Edwin Smit in bestuur Ommelander Ziekenhuis Groep

De benoeming van Smit is voor de duur van twee jaar. Smit volgt Corien van Niekerk op, die eind november 2011 vertrok.

Radioloog

De 47-jarige Smit is sinds 1996 als radioloog verbonden aan het ziekenhuis en was tot voor kort voorzitter van de Vereniging Medisch Specialisten OZG. Naast de voorzitter van de raad van bestuur, Albert Koeleman, zal Smit verantwoordelijk zijn voor het medisch beleid.

“De organisatie van het medische beleid in een ziekenhuis als de OZG, vormt een grote uitdaging”, zegt Smit. “Het is onze doelstelling de zorg voor de inwoners van ons verzorgingsgebied op een hoog niveau te handhaven. In samenwerking met andere ziekenhuizen zal de OZG er hard aan werken dat de patiënt kan blijven vertrouwen op hoogwaardige, laagdrempelige en patiëntvriendelijke zorg, nu en in de toekomst.” (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Fraude met ligdagen kost OZG half miljoen

Fusie Refaja en OZG van de baan

Albert Koeleman nieuwe bestuurder OZG

OZG ziet af van locatie A7 Zuidbroek

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.