Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Eerste ‘betaal-wat-je-wilt’ e-health modules online

Marit van Os
Eerstelijns ggz-aanbieder Therapieland start vandaag met het experiment 'betaal-wat-je-wilt'. Iedereen kan in de zomermaanden gebruik maken van de online behandelmodule Overspanning & Burn-out en zelf bepalen hoeveel ze er voor willen betalen.
Eerste ‘betaal-wat-je-wilt’ e-health modules online

De eerste 1000 gebruikers van Therapieland beoordelen in juli, augustus en september zelf wat de kwaliteit van de behandeling in de module Overspanning & Burn-out is en bepalen er zelf de prijs voor. Met de feedback en de waardebepaling van de gebruikers wil Therapieland het programma nog beter maken. Daarnaast kan iedereen op een laagdrempelige manier gebruik maken van de online hulp die Therapieland biedt.

Sociale omgeving
Voor het behandelprogramma Overspanning & Burn-out is geen intake nodig en het eigen risico wordt niet aangesproken. Gebruikers kunnen direct aan de slag, waar en wanneer ze maar willen, zelfs op hun vakantie adres. Het programma is anoniem en zelfstandig te volgen. Maar voor wie dat wil is er ook de mogelijkheid om de sociale omgeving te betrekken.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.