Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Eke Zijlstra benoemd tot voorzitter KNGF

Mark van Dorresteijn
Eke Zijlstra is op 14 december 2011 benoemd tot voorzitter van het KNGF, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Hij volgt Bas Eenhoorn op, die acht jaar lang bestuurder was.
Eke Zijlstra benoemd tot voorzitter KNGF

Zijlstra was sinds mei 1998 bestuursvoorzitter van Atrium MC. Per 1 november 2011 nam hij hier afscheid als bestuursvoorzitter. Daarvoor was hij bestuursvoorzitter van GGZ Oost-Brabant, vicevoorzitter van de NVZ en bekleedde de in Groningen en Tilburg opgeleide jurist verschillende directiefuncties in de zorg.

Motivatie

Eke Zijlstra: “Het is voor mij een eer om een voorzitter als Bas Eenhoorn te mogen opvolgen. Hij laat een gezonde vereniging achter met een sterke plaats voor de fysiotherapie in de Nederlandse samenleving. De voorzitterswisseling vindt plaats in een tijd van toenemende onzekerheid en zorgen over de economische positie van ons land. De maatschappij, een veelkoppig monster dat telkens door wisselende allianties wordt gepresenteerd, zal bij voortduring om verantwoording vragen; verantwoording naar kwaliteit maar ook naar economische prestatie. In dat krachtenveld is een sterke positie essentieel. We zullen ook de komende jaren sterk moeten blijven inzetten op het belang van de fysiotherapie voor een gezonde samenleving.” (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.