Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Elisa Carter verlaat Erasmus MC

Mark van Dorresteijn
Elisa Carter verlaat per 1 januari 2013 het Erasmus MC als bestuurslid in verband met persoonlijke overwegingen. Zij werd op 15 september 2010 benoemd tot lid van de raad van bestuur.
Elisa Carter verlaat Erasmus MC
Foto: Erasmus MC

Carter is naar eigen zeggen tot de conclusie gekomen dat zij zich gezien haar specifieke kwaliteiten en belangstelling wil gaan richten op een nieuwe uitdaging buiten het Erasmus MC. In een toelichting op haar besluit geeft zij aan: ‘Ik kijk terug op een boeiende en enerverende periode, waarin het Erasmus MC zijn positie als vooraanstaand universitair medisch centrum heeft verstevigd.’ De Raad van Toezicht respecteert deze wens van Elisa Carter en dankt haar voor haar inzet en grote betrokkenheid bij het Erasmus MC van de afgelopen twee jaar.

Ervaring

Voor het Erasmus MC was Carter sinds 2004 bestuurslid bij GGzE Eindhoven en de Kempen. Daarnaast heeft zij grote kennis van de gezondheidszorg in Nederland opgedaan als bestuurder van RIAGG Maastricht en als manager/hoofd algemene gezondheidszorg GGD Brabant Noordoost.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.