Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Elisabeth-hof en STMR fuseren

Stichting Elisabeth-hof in Culemborg en Stichting Thuiszorg en Maatschappelijk werk Rivierenland (STMR) Tiel, zijn met ingang van 1 januari gefuseerd.

De naam van het verzorgingshuis Elisabeth-hof wordt niet gewijzigd. Elisabeth-hof gaat echter wel deel uitmaken van STMR. Door de fusie verwachten de partners dat de goede samenwerking nog meer aan kracht zal winnen en de kwaliteit van zorg in de Elisabeth-hof nog verder zal verbeteren.

Onderzoek

Het fusiehaalbaarheidsonderzoek is in september 2007 succesvol afgerond en inmiddels hebben de beide Ondernemingsraden en Cliëntenraden positief gereageerd op de fusie. Door de fusie, en de goede regionale samenwerking met de diverse zorg- en welzijninstellingen, verwachten beide zorginstellingen nog beter in te kunnen spelen op de veranderende vraag op het gebied van zorg en welzijn. “Ook cliënten zullen merken dat de kwaliteit en afstemming van zorg en welzijn in en rondom Culemborg beter op elkaar is afgestemd”, zo laat de nieuwe zorginstelling per brief weten. (De Stad Tiel)

Links:

Kamer wil zorgspecifieke fusietoets

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.