Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Elisabeth van Oostrum nieuwe bestuursvoorzitter Mezzo

Sarah Berends
Elisabeth van Oostrum is per 1 oktober 2014 voorzitter van het bestuur van MEZZO, de Landelijke Vereniging voor Mantelzorgers en Vrijwilligerszorg. Van Oostrum volgt Annie Kamp op die gedurende zeven jaar een bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van de vereniging.
Elisabeth van Oostrum
Elisabeth van Oostrum

Elisabeth van Oostrum heeft ruime bestuurlijke ervaring en is breed betrokken bij de informele zorg. Zij was van 2006 tot mei 2014 wethouder van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Haar portefeuille behelsde Maatschappelijke zorg (Wmo), Sociale Zaken, Jeugdbeleid, Onderwijs, Sport en Volksgezondheid. Zij was ook verantwoordelijk voor de voorbereidingen rondom de participatiewet, AWBZ, jeugdzorg en passend onderwijs. Van Oostrum is zelf mantelzorger.

GGD Midden Nederland

Naast haar werk heeft zij diverse bestuurs- en adviesfuncties. Zij is onder andere lid van de raad van toezicht Openbaar Onderwijs Wijk bij Duurstede en lid van het dagelijks bestuur van de GGD Midden Nederland.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.