Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties4

Erbudak: ‘Het spel is nog maar net begonnen’

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Voormalig bestuursvoorzitter Aysel Erbudak van het Slotervaartziekenhuis zegt heel blij te zijn met de uitspraak die de Ondernemingskamer op 18 oktober deed. De rechter stelde de aandelen van ‘de erven Schram’ onder beheer en schorste per direct mede-aandeelhouder Pim Schram. Erbudak: ‘Het Slotervaartziekenhuis zit helemaal klem.’
Premium

Onderzoek

De rechter beveelt ook

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  4 REACTIES

  1. Het begin van het einde…, Lex de voormalige advocaat van Ayseltje , voorheen partners in crime ze liepen de rechtbank samen plat met vuile zaakjes, nu staan ze tegenover elkaar..mooier kan het niet… laat ze al modder gooiend elkaar kapot maken.. dat wens ik ze toe…

  2. Lees alle reacties
  3. Het zegt genoeg dat Erbudak het een ‘spel’noemt. Deze scherts vertoning kent alleen maar verliezers. Erbudak heeft de kluit belazerd en zou wat mij betreft een toontje lager mogen zingen. Zij heeft uiteindelijk maar 1 doel met het spel wat zijn nu speelt : geldelijk gewin.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.