Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Erik van der Haar weg bij GGZ Drenthe

Mark van Dorresteijn
Directeur/bestuurder Erik van der Haar is per 1 januari 2015 weg bij GGZ Drenthe. De organisatie wil effectiever en slagvaardiger worden.
Erik van der Haar
Erik van der Haar - Foto: GGZ Drenthe

GGZ Drenthe bestaat uit een vierhoofdige directie die rechtstreeks rapporteert aan de raad van bestuur. Van der Haar vormde als directeur/bestuurder een tussenlaag. Deze functie is nu komen te vervallen om ‘effectief en slagvaardig om te gaan met de vele veranderingen in de binnen- en buitenwereld’, aldus het persbericht.

Directie

De directie bestaat uit Petra de Rijke, Peter van der Noord, Hans van der Sluis en Derk te Velde (ad-interim). Zij gaven al leiding aan twee zorgdivisies van GGZ Drenthe (Volwassenen- en Ouderenpsychiatrie en Beveiligde Psychiatrie) en zijn nu ook collegiaal verantwoordelijk voor de strategie, beleidsvoering en dagelijkse leiding van GGZ Drenthe als geheel. GGZ Drenthe maakt deel uit van Espria, net als Icare, Evean, Zorggroep Meander en De Trans.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.